B more U

AWÓDÌRAN GBÉNGA

Za izžarevati táko notranjo lepoto, kot jo kaže naša zunanja podoba,
je potrebno vsakodnevno delo na sebi.

Program »B more U« je zasnovan z namenom prepoznati, razumeti in sprejeti realnost naše individualnosti,
namesto, da se nad njo pritožujemo.

Na ta način dosežemo izboljšave, preko katerih naše življenje postane bolj »naše« in manj posledica prirojenih in pridobljenih vplivov. Posledično lahko bolje delujemo, pridobimo večjo kontrolo nad časom, akcijami, reakcijami in s tem tudi nad življenjem. Vsi sklopi izobraževanja so prilagojeni udeležencem, ki že imajo osnovno znanje o orišah, kot tudi popolnim začetnikom.

Več o orišah si lahko preberete TUKAJ

Priporočam udeležbo na celotnem izobraževanju, če želite zares doseči celostno izboljšavo, seveda pa ste dobrodošli tudi na posameznem tematskem sklopu, ki vas najbolj bremeni v življenju.

Vsak sklop traja 6 ur, s pol urnim premorom, izvedeni so lahko v živo ali po spletu, prispevek za posamezni sklop je 119,00 EUR + ddv.

Program »B more U« je sestavljen iz sedmih sklopov

Awodiran
1.
Vpliv mrtvih na naša življenja

Vsi, ki so živeli pred nami v tem življenju, in vsi, ki so živeli z nami preden smo se inkarnirali, vplivajo na naše življenje preko duhovnih, fizičnih, mentalnih, čustvenih in družbenih aspektov. Tem vplivom se ne moremo izogniti, z zavestnim pristopom, znanjem in s pomočjo obredov pa lahko dosežemo, da so nam ti vplivi bolj naklonjeni, zgladimo nesoglasja in prejmemo blagoslov iz nevidnega sveta. Namen tečaja je prepoznati te vplive, razumeti, od kje izvirajo in zakaj ter kako jih transformirati.

Awodiran
2.
Negovanje čustev

Zavist, ljubosumje in zloba (negativna čustva?) so naravni del našega značaja, če si to priznamo ali ne. Če jih prepoznamo in ozavestimo, jih lahko zelo pozitivno uporabimo zase in imamo lahko na ta način njihovo negativno konotacijo pod nadzorom, čeprav gre za instinktivno raven. 
Med tečajem boste prepoznali in razrešili nekatere vzorce, ki niso dobri za vas, ter se tako osvobodili vpliva problematičnih oseb na vaše življenje, pa četudi ste ta oseba vi.

Awodiran
3.
Zdravje - v vseh aspektih

Ljudje ko govorijo o zdravju, zelo pogosto razmišljajo le o fizičnem, mentalnem in čustvenem zdravju, a vsi ti aspekti so vezani – včasih pa celo pogojeni – z duhovnim, družbenim in materialnim zdravjem. Le, če so vsi aspekti v harmoniji, lahko delujemo zdravo.
Namen tečaja je spoznati, kako v praksi omogočiti orišam, da manifestirajo svoj blagoslov, kako ga lahko uporabimo z namenom pridobiti popolno zdravje, celostni wellness, in ga tudi ohraniti.

Awodiran
4.
Biti živ ali živeti

Živimo vsi, ki nam bije srce, ki dihamo … Vsi nekaj delamo, a koliko je v vsem tem zares življenja, strasti, predanosti in poklicanosti, je tisto, kar naredi razliko v primerjavi z našim delovanjem, ki bazira na avtomatiki. Na tečaju boste prejeli znanja, s katerimi boste bolje prepoznali kdo ste, kakšen je vaš namen, kako vnesti več življenja in strasti v vse, kar vam je pomembno v življenju. Skupaj bomo ustvarjali vašo nepozabnost! 

Awodiran
5./6.
Biti ženska / Biti moški, absolutna prednost

Vse prednosti lastnega spola – kako jih prepoznati, sprejeti njihovo realnost in jih zavestno uporabiti v svojo korist, da bi dosegli samo-izpolnitev kot moški ali ženska, tukaj in sedaj, v tem življenju. S pomočjo starodavne jorubske modrosti vam bo na tečaju pojasnjeno, da je vloga, ki ste jo sprejeli, zelo zabavna, a se morate izpopolniti v njej z namenom, da boste igro svojega življenja igrali z več zadovoljstva, radosti, spontanosti, da boste v njej zares lahko uživali.  

Awodiran
7.
Izobilje

Naravno stanje v naravi, ne pa tudi v človeškem umu, ker smo izvrstni v samo-sabotaži zaradi vseh podedovanih lastnosti, izobrazbe, nizke samo-podobe … Na tečaju se boste naučili, kaj pomeni izobilje, kako biti uspešnejši v življenju s pomočjo spoštovanja naravnih zakonov, uporabe znanj o določenih orišah in kako doseči stanje izobilja na vseh ravneh.

Nekaj vtisov udeležencev s preteklih izobraževanj