Obredi

Bàbá King

Nothing causes nothing,
we are the cause of everything!

Divinacija vas vedno usmeri v določeno akcijo, ki vam ob prilagoditvi vašega vedenja, značaja in temperamenta pomaga doseči želene cilje, pritegniti več dobrega v vaše življenje in nevtralizirati slabo. Vaše razumevanje in delovanje je ključno, a ob lastni motivaciji in volji so potrebni tudi obredi, ki vam pri tem energetsko in duhovno pomagajo.

Zakaj so obredi pomembni?
Obredi so že od nekdaj sestavni del človeškega življenja, pa naj gre za družbene obrede, liturgične obrede, družinske ali kakršne koli druge obrede.
Iskalci duhovne usmeritve pogosto uporabijo besedo »upam«, da se bo nekaj spremenilo, izboljšalo, zgodilo, a upanje je dobro samo tedaj in služi le takrat, ko človek stori vse, kar je potrebno za dosego neke želje, cilja. Vsak duhovni obred je nekaj, kar doda energijo v um, kjer se kreirajo ideje; v razum, kjer se te ideje prečistijo in dobijo prioriteto; in v akcijo, ki je potrebna za realizacijo.

Podrobnejše informacije prejmete ob prijavi.

Obredi običajno trajajo od pol ure do več ur, določeni obredi so lahko izvedeni tudi na daljavo, nekateri nikakor ne morejo biti izvedeni na daljavo. Prispevek je odvisen od obreda in znaša od 50,00 EUR + ddv do 500,00 EUR + ddv.