Prijava na dogodke in hišni red

S prijavo na dogodke, ki jih organizira ija Jasmina Audič – Awódìran Gbénga, na katere se prijavljam na e-naslov awodiran@gmail.com ali na telefonsko številko 041 810 221, se strinjam s hišnim redom v templju*, z vedenjskimi pravili udeležbe na duhovnem dogodku in prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko Jasmina Audič kot upravljavka zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih dogodka ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom, vsebino dogodka in mojim zadovoljstvom z njim ter drugimi, z varstvom osebnih podatkov povezanimi gradivi. Potrjujem tudi, da sem seznanjen/-a s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

*Enaka pravila veljajo za vse templje, tudi v naravi.

Hišni red in vedenjska pravila v templjih, kjer ija Jasmina Audič – Awódìran Gbénga organizira dogodke (Egbe oriša tempelj v Bizeljski vasi 20a, Išeše tempelj v Kranju, Trg Prešernove brigade 8, vsi drugi najeti prostori ali naravni templji).

Hišni red

Hišni red so pravila, ki omogočajo nemoteno izvajanje programov v templju, pa naj gre za oseje, festivale ali saraje.
Morda bo koga omejeval v dosedanjih navadah, vendar se temu ni mogoče izogniti. Sožitje večjega števila različnih ljudi na omejenem prostoru pač zahteva določen red. Spoštovanje pravil in dogovorov prispeva k prijetnemu počutju vseh nas. Zavedati se moramo, da je tempelj hkrati prostor, kjer se energije akumulirajo in pri marsikomu lahko sprožijo določene procese ali reakcije. Zato prosimo, da se vnaprej pripravite na to in skušate priti na srečanje čim bolje pripravljeni, da boste strese in težave vsakdanjika predelali s pomočjo energij in ne v medsebojni komunikaciji, ki lahko privede do nesporazumov.

Ifa pravi: »Če hočeš rešiti težavo, se je loti sam, če je nočeš rešiti, jo povej ljudem.«

Pravila za udeležence:
Prosimo, da na dogodke pridete točno ter s tem tudi organizatorjem omogočite, da uživajo v dogodku. 
Prosimo, da vsakdo poskrbi za čistočo po svoji uporabi sanitarij (tudi v naravi). Toaletni papir in higienske vložke mečite v koš (vrečko).
Kajenje NI dovoljeno.  
Prosimo, da ves čas dogodka v templju skrbite za urejenost prostora, za seboj pospravite, ločujte odpadke, biološke v za to pripravljeno vedro, plastiko zlagajte sproti, da olajšate odvoz smeti nekomu, ki je vse v tem dnevu pripravil za vas in bo še pospravljal, ko se boste vsi že vozili domov.

Pravila v času saraja: Sara je obred, ki naj bi ga izvedli skupaj tako kot vse ostale obrede na dogodku. Sara je duhovna darežljivost. Vsi nismo vrhunski kuharski mojstri, vsak pa se po svojih najboljših močeh potrudi. Glede na pestrost hrane se zagotovo vedno najde kaj tudi za ljudi, ki imajo posebne prehrambne režime, če drugega ne, je na voljo sadje … V kolikor je vaša zdravstvena dieta zelo specifična, si nekaj prinesite s seboj, da boste kljub temu lahko sodelovali v obredu.

Med seboj bodimo tolerantni, vljudni in obzirni – vedno, še posebej pa, ko smo na posvečenem kraju. Osebna naklonjenost se začne in konča pred vrati templja, v templju smo nevtralni, enako spoštljivi in prijazni do vseh. Izrečeno v templju ima še večji aše, zato previdno uporabljajmo svoje besede.

Le tako se bo dobro in sprejeto počutil vsak posameznik in se bomo vsi radi vračali in družili.