Politika varovanja osebnih podatkov

Zahvaljujem se vam za obisk spletne strani www.awodiran.com. Varstvo vaših osebnih podatkov mi je zelo pomembno, zato vam skupaj s kakovostnimi vsebinami zagotavljam tudi vašo pravico, da sami odločate o uporabi svojih podatkov. Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljavka zbira od uporabnikov.

Upravljavka zbirke osebnih podatkov

Jasmina Audič, Ulica Gorenjskega odreda 6, 4000 Kranj, Slovenija je upravljavka zbirke osebnih podatkov in kontaktna oseba v zvezi z varovanjem osebnih podatkov, ki vam je dosegljiva na +386 418 102 21 ali po elektronski pošti awodiran@gmail.com.
Kot prejemnik oz. uporabnik dovolite upravljavki zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Kategorije osebnih podatkov

Osebne podatke lahko zbiramo v naslednjih primerih:
– Kadar se registrirate za prejem novic in drugih marketinških vsebin, naročite obred in podobno, nam posredujete vaš e-poštni naslov, ime in druge relevantne podatke, ki nam omogočijo prilagoditev neposredne komunikacije.

Pridobljeni podatki, ki jih hrani upravljavka zbirke osebnih podatkov:
– e-poštni naslov;
– ime in priimek.

Nameni obdelave osebnih podatkov

Upravljavka Jasmina Audič bo podatke, ki jih je pridobila od uporabnikov, uporabljala za naslednje namene:
– za komuniciranje
– za obveščanje in pošiljanje e-novic, člankov, obvestil o dogodkih po e-pošti.

 

Čas hrambe

Osebne podatke posameznika hranim do preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišem.
Če bi prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranim in obdelujem osebne podatke, bom zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisala.

Varovanje osebnih podatkov

Upravljavka bo pridobljene podatke varovala v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov ter v skladu z zakonom. Zagotovila bo ustrezno organizacijsko in tehnično varovanje. Upravljavka pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredovala ali razkrila tretjim osebam. Nihče pa ne more zagotoviti 100-odstotne varnosti pri prenosu podatkov na spletu. 

Pravice uporabnikov

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) mora upravljavka osebnih podatkov uporabniku na njegovo zahtevo:
– potrditi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne in mu omogočiti vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj;
– posredovati izpis osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj;
– dati možnost, da popravi ali dopolni svoje osebne podatke;
– dati možnost delnega ali celotnega izbrisa osebnih podatkov;
– dati možnost prenosa osebnih podatkov k drugemu ponudniku sorodnih storitev;
– dati možnost delnega ali celotnega umika privolitve za obdelavo osebnih podatkov.

Upravljavka bo vašo željo po preklicu upoštevala in najkasneje v 15 dneh dosledno uredila preklic soglasja z nameni obdelave osebnih podatkov.
Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu s strani upravljavke kakorkoli kršene pravice o varstvu njegovih osebnih podatkov kadarkoli poda pritožbo pri nadzornem organu (Informacijskem pooblaščencu v Republiki Sloveniji).

Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, Slovenija, T: 00 386 1 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.
Vsak uporabnik ima možnost, da pošlje e-sporočilo z odjavo kot odgovor na konkretno prejeto e-sporočilo.

Pogodbeni obdelovalci in območje hrambe

Upravljavka zbrane osebne podatke posreduje tudi svojim pogodbenim obdelovalcem, ki lahko podatke obdelujejo izključno v okviru njenih navodil in pooblastil in ki so s pisno pogodbo, sklenjeno z upravljavko, zavezani k zagotavljanju ustrezne ravni varstva osebnih podatkov, in sicer: za e-mail marketing sistem, za omogočanje on-line prenosov dogodkov in izobraževanj. Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju EU ter jih ne iznaša v tretje države.

Obvestilo o piškotkih

Piškotki

Spletno mesto www.awodiran.com uporablja tako imenovane sejne piškotke. Sejni piškotki so funkcionalni piškotki, ki zagotavljajo ustrezno delovanje spletnega mesta.
Sejni piškotki se lahko uporabljajo, ne da bi spletnega uporabnika prej vprašali za dovoljenje. Ti piškotki ob vsakem obisku spletnega mesta vsebujejo drugačno začasno številko. Sejni piškotki se izbrišejo, ko zaprete svoj brskalnik.

Shranjevanje seje

Shranjevanje seje je prav tako kot sejni piškotki oblika začasnega shranjevanja podatkov. Uporablja se izključno za shranjevanje podatkov o strukturi spletnega mesta v vašem brskalniku. Shranjevanje seje vam olajša klikanje ali pomikanje po vsebinah spletnega mesta. Vaši osebni podatki se ne obdelujejo.

Pravno obvestilo

Celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi in vse vsebine, objavljene na www.awodiran.com, so last Jasmine Audič in so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Brez dovoljenja lastnice se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Prepovedano je vsakršno drugo razpolaganje z vsebino, ki zajema, a ne izključno, spreminjanje, kopiranje, objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen če to upravljavka izrecno dovoli v pisni obliki. Jasmina Audič ni odgovorna za morebitne težave pri delovanju spletne strani. Jasmina Audič si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin, objavljenih na www.awodiran.com, in s to stranjo povezanih strani in pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani vsebino teh spletnih strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Uporabniki objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Jasmina Audič
Ulica Gorenjskega odreda 6
4000 Kranj
Slovenija
EU

Kranj, maj 2022